Is fysiotherapie iets voor mij?


Welkom bij onze fysiotherapiepraktijk! Wij zijn hier om u te helpen bij het herstellen van blessures, het verbeteren van uw mobiliteit en het verminderen van pijn.

Onze ervaren fysiotherapeuten zijn opgeleid om een breed scala aan klachten te behandelen, waaronder rug- en nekpijn, sportblessures, artritis, revalidatie na operaties en nog veel meer. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en werken nauw samen met u om uw doelen te bereiken en uw herstel te bevorderen.

Bij onze fysiotherapiepraktijk bieden wij verschillende behandelingen aan, waaronder manuele therapie, oefentherapie, kinderfysiotherapie en bekkentherapie. Onze therapeuten maken gebruik van de nieuwste technieken en methoden om u de beste zorg te bieden.

Wij hechten veel waarde aan communicatie en transparantie. Onze therapeuten zullen u gedurende het hele proces begeleiden en uitleggen welke behandelingen het meest geschikt zijn voor uw specifieke situatie. Wij streven ernaar om samen met u de beste oplossing te vinden voor uw klachten.

Onze praktijk is gemakkelijk bereikbaar en we hebben ruime openingstijden, zodat u een afspraak kunt maken op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Deskundigheid

Voordat een fysiotherapeut zelfstandig patiënten mag behandelen, moet hij of zij ingeschreven staan in het wettelijke BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Hiervoor gelden bepaalde basiseisen, waaronder een diploma van de studie fysiotherapie. De titel fysiotherapeut is wettelijk beschermd en mag dus niet door iedereen gebruikt worden. Uiteraard voldoen alle fysiotherapeuten van Fysio-Z aan deze eisen. Momenteel scoort onze praktijk een 9.2 op zorgkaartnederland

Bij wie kan ik terecht?

Ingrid Hendrikse - Fysio-Z
Ingrid Hendrikse

Fysiotherapeut, Oncologie, Acupuncturist, Praktijkeigenaar

Ingrid Hendrikse
Dick Evers - Fysio-Z
Dick Evers

MSc. Manueel Therapeut, MSc. Orofaciaal Therapeut i.o., Praktijkeigenaar

Dick Evers
Margot Bus - Fysio-Z
Margot Bus

Bekkenfysiotherapeut, Fysiotherapeut

Margot Bus
Greg Jansen
Greg Jansen

Fysiotherapeut

Greg Jansen
Ron van Heerde - Fysio-Z
Ron van Heerde

Fysiotherapeut, Manueel Therapeut, Extended Scope Therapeut

Ron van Heerde
Emma Beijer - Fysio-Z
Emma Beijer

Fysiotherpeut

Emma Beijer
Meer weten? Maak een afspraak.