Update: Praktijkmaatregelen omtrent het coronavirus

  • 2 April 2020
  • door Dick Evers
  • Attentie,Algemene informatie
 - Fysio-Z

Geachte bezoeker,

Zoals veel bedrijven in Nederland hebben ook wij onze werkzaamheden aan moeten passen. Uiteraard proberen wij, ook in deze tijd, onze patiënten zo goed mogelijk te ondersteunen. Het gezondheidscentrum blijft open en al onze medewerkers blijven bereikbaar.

Op dit moment behandelen wij volgens de laatste richtlijnen van het KNGF en het LHV. Dit houdt in dat wij zoveel mogelijk op afstand begeleiden/ behandelen middels beeldbellen of telefonische ondersteuning. Daarnaast proberen wij een aantal patiënten extra te ondersteunen met oefenprogramma’s. De praktijk is (en blijft) open voor medisch noodzakelijk zorg. Na een zorgvuldige triage (volgens het triageschema LHV/KNGF) wordt besloten hoe de verdere behandeling verloopt. Dit aangepaste beleid geldt tot 28 april.

De praktijk is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9.00 – 13.00 uur op 0316-343795. Ook kunt u ons bereiken via het contactformulier.

Uiteraard zijn wij bereikbaar voor doorverwijzingen, vragen en/of onduidelijkheden. Het is voor ons allemaal een lastige tijd. Wij proberen op deze manier ons steentje bij te dragen om eenieders gezondheid zo optimaal mogelijk te houden!

Houd afstand en zorg goed voor elkaar,

Met vriendelijke groet,

 

Team Fysio-Z

Ander nieuws


Update: Blijf ACTIEF thuis - Fysio-Z

Update: blijf actief thuis

  • 4 April 2020
  • door Pieter-Jan Stöteler
  • Algemene informatie,Attentie

Geachte bezoeker, In deze tijden van thuisblijven vinden wij het als praktijk belangrijk om ook mensen te informeren en adviseren over wat de gevolgen kunnen zijn van het minder bewegen. Daarnaast…

Meer lezen
Update: Veilig naar de fysiotherapeut in corona tijd. - Fysio-Z

Update: veilig naar de fysiotherapeut in corona tijd.

  • 5 May 2020
  • door Update: Praktijkmaatregelen omtrent het coronavirus

Veilig naar de fysiotherapeut. Dat doe je zo. Beste patiënt, Sinds vrijdag 1 mei kunnen we weer voorzichtig opschalen met het behandelen van patiënten in de praktijk, wel nog onder omstandigheden…

Meer lezen