Update: Veilig naar de fysiotherapeut in corona tijd.

 - Fysio-Z

Veilig naar de fysiotherapeut. Dat doe je zo.

Beste patiënt,

Sinds vrijdag 1 mei kunnen we weer voorzichtig opschalen met het behandelen van patiënten in de praktijk, wel nog onder omstandigheden die anders zijn dan je gewend bent. Zo maken we in eerste instantie alleen afspraken op afstand, via de telefoon of een videoverbinding. Naar aanleiding van dat gesprek bepalen we de vervolgstappen. Als jij, of iemand in jouw gezin, symptomen heeft van corona dan zullen we bijvoorbeeld beeldbellen of stellen we het even uit. Als het voor jouw zorg noodzakelijk is, en het ook veilig en verantwoord kan, plannen we wel een behandeling in de praktijk.

Belangrijk is dan dat we ons samen houden aan de hygiëneregels:

·         Geen handen schudden

·         Neem je eigen badhanddoek mee

·         Was je handen voor en na de afspraak

·         1 persoon per fysiotherapeut

·         Hoest en nies in je elleboog

·         Houd 1,5 meter afstand van andere patiënten

·         Bij griep of andere luchtwegklachten kom je niet

Als het nodig is, maakt de fysiotherapeut gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Mogelijk vragen we jou ook om een mondkapje te dragen. In de praktijk houdt iedereen zo veel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar.

Samen doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen: jouw fysiotherapeut vertelt je welke fysiotherapeutische zorg mogelijk is. We vertrouwen erop dat je begrip hebt voor de maatregelen.

Tot snel,

Team Fysio-Z

Ander nieuws


Update: Praktijkmaatregelen omtrent het coronavirus - Fysio-Z

Update: praktijkmaatregelen omtrent het coronavirus

  • 2 April 2020
  • door Dick Evers
  • Attentie,Algemene informatie

Geachte bezoeker, Zoals veel bedrijven in Nederland hebben ook wij onze werkzaamheden aan moeten passen. Uiteraard proberen wij, ook in deze tijd, onze patiënten zo goed mogelijk te ondersteunen.…

Meer lezen
Update: Blijf ACTIEF thuis - Fysio-Z

Update: blijf actief thuis

  • 4 April 2020
  • door Pieter-Jan Stöteler
  • Algemene informatie,Attentie

Geachte bezoeker, In deze tijden van thuisblijven vinden wij het als praktijk belangrijk om ook mensen te informeren en adviseren over wat de gevolgen kunnen zijn van het minder bewegen. Daarnaast…

Meer lezen