- Fysio-Z
Aanwezige dagen

Di // 8.00–13.00
Wo // 13.00–17.00
Functie
Oefentherapeut Cesar
Opleiding(en)
Fysiotherapie i.o.
Over Danique van Haselen

Cliënt centraal 

Ik ben de enige oefentherapeut binnen de praktijk. Toch nét iets anders dan fysiotherapeut! Met oefentherapie Cesar behandel ik klachten die hun oorsprong vinden in houdings- en beweeggedrag. Een bekend probleem is bijvoorbeeld nekklachten door een verkeerde houding. Ik kijk dan verder dan alleen die nek. Bij mij staat niet de klacht maar de cliënt centraal. Wie ben je? Wat past bij jou? Wat is je hulpvraag? Zo komen we samen tot een persoonlijk behandelplan. 

“In elke vorm van zorg moet de cliënt centraal staan.” 

In juni 2018 ben ik afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar aan de Hogeschool Utrecht. Sinds oktober 2020 werk ik als Oefentherapeut Cesar bij Fysio-Z. In 2019 ben ik daarnaast gestart met de opleiding fysiotherapie aan THIM hogeschool voor fysiotherapie in Nieuwegein. Hier zal ik naar verwachting in maart 2021 afstuderen. 

We hebben het niet altijd door, maar we bewegen de hele dag door. Oefentherapie is gericht op klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat en het aanleren van gezond beweeggedrag. U kunt met verschillende klachten bij mij terecht. Ik vind het daarbij belangrijk te kijken naar de individuele persoon, geen klacht is immers hetzelfde. De behandeling stemmen we samen af aan uw persoonlijke situatie. Daarnaast vind ik de zelfredzaamheid en het voorkomen van nieuwe klachten belangrijk. Gezamenlijk wordt gekeken naar het ontstaan van de klachten en hoe we deze kunnen beïnvloeden. Hierbij wordt naar zowel de werkomgeving, thuissituatie, hobby’s en sport gekeken.  

Groepslessen  

Binnen Fysio-Z verzorg ik ook de groepslessen en ouderengym. In deze groepslessen wordt in een klein groepsverband onder andere gewerkt aan afwisselend de conditie, balans, flexibiliteit en spierkracht. 

Disciplines: 

Oefentherapie Cesar 
Fysiotherapeut i.o. 
Medical taping 

Disciplines

Oefentherapeut Cesar
100
Medical taping
100
Fysiotherapeute
50