- Fysio-Z
Aanwezige dagen

Dinsdag // 12:00–20:00 (Fitnesscentrum Zevenaar)
Woensdag // 08:00–17:15
Donderdag // 08:00–14:00
Vrijdag // 08:00–17:15
Functie
Fysiotherpeut
Over Emma Beijer

Over Emma Beijer

In 2017 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na mijn afstuderen heb ik bij twee andere praktijken gewerkt en sinds november 2022 ben ik enthousiast bij Fysio-Z aan de slag gegaan.

Inmiddels heb ik de nodige ervaring opgedaan in het vak waarbij ik patiënten met allerlei soorten klachten heb behandeld. Door de jaren heen is mijn interesse gewekt in het revalideren van patiënten met allerlei soorten (sport)blessures. Maar ook complexere klachten, waarbij het puzzelen is om de beste zorg te kunnen leveren, maken mijn werkdag compleet.

In 2019 heb ik mijn diploma als Leefstijlcoach behaald aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. Hierdoor ben ik geaccrediteerd coach en kan ik mensen op weg helpen wanneer er leefstijl gerelateerde vragen zijn. Door deze aanvulling ben ik anders naar klachten gaan kijken, namelijk naar het grotere geheel. Dit is erg waardevol omdat sommige klachten ook worden veroorzaakt door een niet specifieke lichamelijke oorzaak (bijvoorbeeld een te hoge werkdruk, te weinig slaap, inactiviteit etc). Door de oorzaak van de klacht bloot te leggen en aan te pakken zorgen we ervoor dat de klachten overgaan en je handvaten hebt om in de toekomst klachten te voorkomen.

Vorig jaar ben ik gestart met mijn master opleiding Musculoskeletale therapie aan het Saxion in Enschede. Deze opleiding is een combinatie van sportfysiotherapie en manuele therapie waarbij ik als richting heb gekozen voor manuele therapie. De planning is om in 2025 af te studeren als manueeltherapeut waarbij ik dan ook de nodige kennis heb opgedaan in de sportfysiotherapie.

Ik kijk er naar uit om me bij Fysio-Z verder te ontwikkelen als (manueel-)therapeut, maar natuurlijk ook om er samen met mijn collega’s voor te zorgen dat we iedereen de best mogelijke zorg kunnen bieden!

Disciplines

Algemeen Fysiotherapie
ZorgKaartNederland (9,3)