Greg Jansen
Aanwezige dagen

Maandag // 08:00–18:00
Dinsdag // 08:00–18:00
Donderdag // 08:00–18:00
Vrijdag // 08:00–18:00
Functie
Fysiotherapeut
Over Greg Jansen

Mijn streven is dat mensen met klachten aan het bewegingsapparaat weer kunnen doen wat ze graag doen. Of dat nu voor sport, hobby of werk is. Ervoor zorgen dat bewegen weer moeiteloos gaat.

“Mensen helpen naar moeiteloos bewegen, zodat ze kunnen doen wat ze graag doen”

Door eigen ervaring met fysiotherapie interesse gewekt
Nadat ik zelf langere tijd een fysiotherapeut nodig had vanwege knieklachten was mijn interesse voor fysiotherapie gewekt en ben ik begonnen met de opleiding. In 2017 studeerde ik af aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Tijdens deze opleiding heb ik de minor “manueel therapeutisch handelen” gevolgd. Mijn stages heb ik zowel bij een reguliere praktijk als in een verpleeghuis gedaan. Na mijn opleiding heb ik bij verschillende praktijken waargenomen. Dat was een goede leerschool. Zo heb ik ervaring opgedaan in de behandeling van verschillende klachten.

Sinds 2018 werk ik met veel plezier bij Fysio-Z. Ik zie patiënten met allerlei uiteenlopende klachten. Die afwisseling in mijn werk bevalt mij prima!

Ik heb een aantal cursussen gevolgd, waaronder het Medical Taping Concept. Ook heb ik mijn training Dry Needling afgerond. Bij Dry Needling zet je een klein naaldje in de spier om de spanning in de spier te verminderen. Mooie technieken die ik in kan zetten om de reguliere behandeling te ondersteunen. 

Nog lang niet uit-ontwikkeld!
Het liefst wil ik de afwisseling die ik nu in mijn werk heb behouden. Daarom volg ik ook de Master musculoskeletale revalidatie. Dit is een combinatie tussen sportfysiotherapie en manuele therapie. 

BIG-registratienummer: 29922254904

Disciplines

Algemeen fysiotherapeut
100
Medical Taping
100
Dry Needling
100
ZorgKaartNederland (9,3)