- Fysio-Z
Aanwezige dagen

Ma (BENT-Sports) // 13.00–19:00
Di. // 13:00–19:00
Wo (BENT-Sports) // 09.00–12.30
Wo // 13.00–17.00
Vrij. // 08:00–17:00
Functie
Fysiotherapeut
Opleiding(en)
Hogeschool Arnhem Nijmegen, Sport Gezondheid & Management
Over Lars Matse

In mijn optiek kiest een cliënt zijn eigen weg en begeleid ik het zorgtraject. De cliënt zit daarbij aan het stuur. Ik ben de coach. En wanneer we als team aan het werk gaan kunnen we mooie resultaten behalen. Samen bepalen we wat het behandelplan wordt. Daarbij kijk ik naar het totaalplaatje: welke persoon heb ik voor me? Iemand  is meer dan alleen zijn klacht.

“Ik begeleid naar onafhankelijkheid en zelfregie”

 

Samenwerken is het toverwoord

De kracht van de behandeling ligt dus in het samenwerken met elkaar. Ik heb de kennis van spieren en gewrichten. Die kennis zet ik in om mensen zo goed mogelijk te helpen met hun klachten. Met als  doel dat iemand weer zelfstandig kan functioneren. Dat begint met het verminderen van pijnklachten. Daarna werken we eraan dat de pijn verdwijnt en niet meer terugkomt. Daarvoor is zowel mijn inzet als die van de patiënt nodig.

In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na een periode in Duitsland te hebben gewerkt, ben ik in 2017 gaan werken bij Fysio Z. Als algemeen fysiotherapeut behandel ik mensen met de meest uiteenlopende klachten. Ik sport zelf graag en begeleid ook sporters bij hun revalidatietraject.

 

Neuro-revalidatie

Ik wil mij verder ontwikkelen in neuro-revalidatie. Bij neuro-revalidatie begeleid je mensen die door een aandoening op neurologisch gebied (hersenen) problemen ervaren met bewegen. Bijvoorbeeld bij mensen met de ziekte van Parkinson of ALS. Het doel van de therapie is dan om bepaalde functies zo lang mogelijk te behouden.  Maar ook na een hersenbloeding kunnen problemen ontstaan. In dat  geval moeten functies weer opnieuw aangeleerd worden. Een heel interessant, breed werkgebied dat mij zeer aanspreekt.

Op de praktijk zul je mij veel zien met een glimlach op mijn gezicht. Dat hoop ik ook over te brengen tijdens mijn werk en in mijn behandeling.

BIG-registratienummer: 19921506504

Disciplines

Algemene Fysiotherapie
100
Medical Taping
100
Oefentherapie
100