- Fysio-Z
Aanwezige dagen

Donderdag // 13:00 –18:00
Functie
Leefstijlcoach
Over Roy Polman

Na een studie van Social Work aan de HU in Utrecht en een docentenopleiding aan de HAN in Nijmegen ben ik me vanaf 2014 gaan verdiepen in het vak van coaching. Vanuit opgedane kennis in opleidingen van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en Motiverende Gesprekvoering ben ik me gaan specialiseren in gedragsverandering. Met veel passie maak ik nu als coach mensen bewust van eigen gedrag en de maakbaarheid hiervan. Ik vind het erg leuk om mensen meer inzicht te geven in hun eigen gedrag en ik vind het enorm waardevol werk om mensen de beste keuzes te laten maken op het gebied van leefstijl. 

Samenwerking van Active Living met Fysio-Z
Sinds 2017 ben ik werkzaam als leefstijlcoach bij Active Living en heb ik met veel enthousiasme meer dan 500 mensen inmiddels mogen begeleiden in een jaar of meerjarige trajecten om stappen te zetten richting een vitaler persoon.  Sinds 2020 ben ik gecertificeerd ‘CooL’ coach en bied ik naast individuele trajecten ook groepssessies aan gericht op langdurig gewichtsverlies. In samenwerking met Fysio-Z wil ik mensen uit Zevenaar en omgeving graag helpen aan een zo vitaal als mogelijk leven en bieden we vanuit Therapie Gezondheidscentrum Sevenaer met enthousiasme het ‘CooL’ traject aan! 

‘Er is veel mogelijk in één maand tijd, nog meer mogelijk in één jaar tijd en nóg veel meer mogelijk in 2 jaar tijd. Bedenk eens wat jij nog kunt bereiken in de rest van jouw leven!’

 

Heb je een vraag neem dan gerust contact op!

Contact met Roy Polman;

Mailadres: roy.polman@activeliving.nl
Tel nr.: 0686864372

Disciplines

Leefstijlcoach
100
ZorgKaartNederland (9,3)