- Fysio-Z
Aanwezige dagen

Dinsdag // 8:30–15:30
Woensdag // 8:30–12:30
Vrijdag // 8:30–14:30
Functie
Administratief medewerkster, Gastvrouw
Over Mandy Barten

Mandy Barten

Ik ben op mijn best als ik iets kan betekenen voor anderen. Ik stel mensen graag op hun gemak en ik vind het fijn als ik vragen kan beantwoorden en mensen daarmee kan geruststellen. Na mijn opleiding heb ik vol passie gewerkt als kraamverzorgende en als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Na jaren werken in de zorg werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik kreeg de kans om bij een fysiotherapiepraktijk in de regio te werken. Geen ervaring als secretaresse, maar wel vol enthousiasme en motivatie. Inmiddels kan ik, uit ervaring, zeggen dat deze afwisselende functie helemaal bij mij past.

 

Echte Zevenaarse

Sinds december 2023 werk ik met veel plezier bij Fysio-Z. Als 'echte Zevenaarse' voel ik me vertrouwd op deze plek. De werkomgeving is gemoedelijk en de samenwerking met collega's is prettig. De ontspannen sfeer binnen de praktijk zorgt ervoor dat ik me vanaf dag één welkom voel. Ik wil dit gevoel graag overdragen aan iedereen die de praktijk binnenstapt. Patiënten komen niet voor hun plezier naar de fysiotherapeut en juist daarom vind ik het belangrijk dat zij zich op hun gemak voelen. De koffie staat klaar en voor het laatste nieuws ligt de krant op tafel. Ik maak graag een gezellig praatje of bied een luisterend oor. Vooral met patiënten die wekelijks komen worden de gesprekken persoonlijker en dat maakt het contact extra waardevol.

 

Alleskunner

In de vacature waarop ik solliciteerde stond dat het team op zoek was naar een alleskunner.  Dat sprak me meteen aan, omdat ik van veel afwisseling hou. Mijn werkdag is nooit het hetzelfde. Ik ben verantwoordelijk voor het telefonisch en per mail maken en wijzigen van afspraken voor patiënten. Het is soms een heel gepuzzel om de agenda van elke therapeut zo efficiënt mogelijk te vullen, maar die uitdaging maakt het juist zo leuk. Tussendoor zorg ik dat de ontvangstruimte netjes blijft, bestel ik boodschappen en notuleer ik tijdens vergaderingen. Maandelijks verzorg ik het declaratieproces van begin tot eind en heb ik zonodig contact met zorgverzekeraars. Ook sociale media en het beheren van de website behoren tot mijn werkzaamheden.

 

Conclusie

Een heel veelzijdige functie in een heel gezellig team!

Disciplines

Er zijn nog geen disciplines aangemaakt.

ZorgKaartNederland (9,3)