- Fysio-Z
Aanwezige dagen

Ma // 8:00–17:00
Di // 08:00–12:30
Don // 08:00–12:30
Vrij // 8:00–17:00
Functie
Fysiotherapeut
Opleiding(en)
Thim van der Laan Internationale hogeschool voor Fysiotherapie
Over Pieter-Jan Stöteler

Informeren en adviseren

Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk om mensen te informeren en adviseren. Ondersteuning bieden om een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven mogelijk te maken. Daarbij kijk ik ook naar de levensstijl van mijn patiënten; wat kunnen we daarin veranderen om hun klachten te verminderen? En ik help mensen graag. Hoe klein een klacht ook is, we gaan samen kijken wat we eraan kunnen doen.

 “Ik vind dat iedereen gehoord en geholpen moet worden”

Mijn opleiding heb ik gedaan bij de Thim van der Laan Internationale hogeschool voor Fysiotherapie in Nieuwegein. Daarna heb ik in Duitsland gewerkt en daar ervaring opgedaan. In 2020 ben ik gestart bij Fysio-Z. Mijn werkveld is de algemene fysiotherapie. Ik zie mensen met allerlei klachten aan het bewegingsapparaat. En mocht er meer gespecialiseerde hulp nodig zijn dan kan ik doorverwijzen naar één van mijn collega’s.

 

Specialisatie

In september 2020 ga ik mij ook specialiseren. Dan start ik met de opleiding psychosomatische fysiotherapie. Deze studie brengt fysiotherapie en psychologie samen. Soms is een klacht niet puur fysiek, maar spelen er ook  psychische factoren mee. Denk hierbij aan een burn-out of spanningshoofdpijn. Dan moet je op zoek naar de klacht achter de klacht. Waar zit de oorzaak? Dan komt het aan op goede gesprekken voeren met je patiënt. Dat past goed bij mij! Met deze specialisatie hoop ik mensen te helpen om beter met hun klachten om te leren gaan. En als we het helemaal kunnen oplossen is dat natuurlijk geweldig.Goede sfeer

"Een goede sfeer is voor mij essentieel. Bij mij is er ruimte voor plezier en humor. Dus houd je goede grappen niet voor jezelf, ik hoor ze graag!"

BIG-registratienummer: 79921835304

Disciplines

Fysiotherapie
100
Fascia bindweefseltechniek
100
Medical Taping
100