- Fysio-Z
Aanwezige dagen

Dinsdag // 10.00–15.30
Woensdag // 8.00–15.30
Vrijdag // 8.30–12.30
Functie
Administratief medewerkster, Gastvrouw
Over Sandra Gollenbeek

Sandra Gollenbeek

Wat ik me nog goed herinner van mijn start bij Fysio-Z is de warme ontvangst door mijn collega’s. Persoonlijk contact vind ik dan ook het leukste aan mijn werk. Als administratief medewerker regel ik zaken achter de schermen, maar ik ben ook de gastvrouw die patiënten ontvangt. Even een gezellig praatje maken, zorgen voor de koffie en een goede sfeer; het zijn dingen die ik graag voor mijn rekening neem.

Fijne combinatie

Voorheen was ik zelfstandig ondernemer, samen met mijn man. Op een gegeven moment werd dat te zwaar en hebben we ervoor gekozen om te stoppen. Ik ben toen bij een autobedrijf in Pannerden gaan werken, ook als administratieve kracht. Dat werk doe ik twee dagen in de week. Omdat ik nog wat extra dagen in de week aan het werk wilde, ging ik op zoek naar een tweede baan. Toen kwam de functie bij Fysio-Z voorbij. Voor mij een hele fijne combinatie. 

“Afwisseling en een goed contact met mensen vind ik belangrijk in mijn werk. Bij Fysio-Z zit ik perfect op mijn plek.”

Gepuzzel

Wie bij Fysio-Z binnenkomt, ziet mij of Sindy als eerste. Ik sta patiënten te woord, plan afspraken in en handel mail en telefoontjes af. Voor mij is een dag geslaagd als ik de afspraken zo kan plannen dat de therapeuten lekker kunnen doorwerken, zonder gaten in de agenda’s. Dat is soms nog een gepuzzel, vooral nu er door corona nog wel eens een afspraak verzet moet worden. 

Ontwikkeling

Ik vind het leuk dat ik me in dit werk nog kan ontwikkelen. Omdat ik geen diploma heb dat past bij mijn huidige werkzaamheden, ben ik gestart met een praktijkcursus boekhouden. Een leuke uitdaging om me de komende tijd op te richten.

Disciplines

Er zijn nog geen disciplines aangemaakt.

ZorgKaartNederland (9,3)