- Fysio-Z
Aanwezige dagen

Maandag // 8.00–15.30
Dinsdag // 8.30–12.30
Donderdag // 8.30–13.30
Functie
Administratief medewerkster, Gastvrouw
Over Sindy van den Heuvel

 

Sindy van den Heuvel

Toen ik bij Fysio-Z binnenkwam wist ik meteen: hier wil ik werken. Ik ben een mensenmens, het contact met de therapeuten en patiënten maakt mijn dagen leuk en gevarieerd. Maar ook mijn takenpakket is heel afwisselend. Als gastvrouw zorg ik er graag voor dat mensen zich bij Fysio-Z welkom voelen. Dat betekent dat ik ervoor zorg dat de wachtruimte netjes is en dat koffie en thee klaarstaan. Hygiëne is door corona extra belangrijk geworden, ook daar let ik op. We vinden persoonlijke aandacht belangrijk. Een praatje maken, de tijd nemen voor de patiënten, het zijn dingen waar ik blij van word.

 

Persoonlijk contact

Voor de patiënten ben ik het eerste aanspreekpunt. Bij het maken van een afspraak of wanneer ze de praktijk bezoeken, is er eerst contact met mij. Je krijgt al snel een band met de mensen die je vaker ziet. Als patiënten vooruit gaan en bijvoorbeeld voor het eerst weer zonder stok of krukken binnenkomen, leef je mee. Het is leuk om dan even contact te hebben, een grapje te maken en daar weer een goede respons op te krijgen. 

“Ik heb goed contact met de patiënten en mijn collega’s. De afwisseling en het menselijke, dat vind ik het leukst aan mijn werk.”

 

Achter de schermen

Dan is er nog het werk dat ik achter de schermen doe. De administratie op orde houden is daar een belangrijk onderdeel van. Zo zorg ik ervoor dat verleende zorg gedeclareerd wordt bij de zorgverzekeraars en dat de therapeuten hun salaris ontvangen. Ook het op tijd inkopen van alles wat nodig is in de praktijk, is een belangrijke taak. Zo zorg ik ervoor dat alles geregeld is en de therapeuten hun werk goed kunnen doen. Al met al ben ik de vraagbaak voor zowel de patiënt als mijn collega’s. 

 

Veelzijdige baan

Mijn achtergrond is divers. Eerder werkte ik als officemanager, als gastvrouw en ik heb een tijdje vrijwilligerswerk gedaan. Uiteindelijk miste ik collega’s om me heen en heb ik me als kandidaat bij Fysio-Z gemeld. Hier zit ik goed op mijn plek. De veelzijdigheid en het menselijke contact, dat is waarom ik mijn werk zo leuk vind. Het is mooi om op een plek te werken waar we het allemaal belangrijk vinden dat mensen zich welkom voelen.

Disciplines

Er zijn nog geen disciplines aangemaakt.