- Fysio-Z
Aanwezige dagen

Di. // 10.15–16.00
Woe. // 08:00–16.00
Functie
Administratief medewerkster, Gastvrouw
Over Sindy van den Heuvel

Goed gevoel

Direct bij binnenkomst “voelde het meteen goed” zoals dat zo mooi heet. Ja, hier zou ik graag willen werken. Door de corona crisis heeft het allemaal iets langer geduurd maar 1 september 2020 mocht ik eindelijk beginnen.

Nu ik dit schrijf zijn we alweer een paar weken verder en kan ik zeggen dat mijn eerste gevoel klopt. Om nog maar een cliché te gebruiken, ik ben een “mensen mens” en dat is wat in onze praktijk belangrijk is. Helaas is er door de corona nu minder ruimte voor een kop koffie en een praatje, maar dat gaat weer gebeuren zodra het kan. Je voelt de ongedwongen sfeer waarin persoonlijk contact zo belangrijk is. Wij zijn er om het bezoek voor u zo prettig mogelijk te maken. Dit kan met een luisterend oor, een kop koffie of met het beantwoorden van uw vragen.

Duizendpoot 

Natuurlijk moet er ook van alles "achter de schermen" gedaan worden.  Er moeten nieuwe afspraken gemaakt worden, andere moeten verzet worden. Er moeten declaraties de deur uit. In deze tijd moeten we de hygiëne extra in de gaten houden. Dus op tijd alles weer even schoonmaken. En natuurlijk zorgen dat alles op voorraad is, zodat onze fysiotherapeuten hun werk goed kunnen doen. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werk hier zo uitdagend. 

 

Disciplines

Er zijn nog geen disciplines aangemaakt.