Alle overige vormen van therapie


Naast de standaard fysiotherapie kunt u in ons Gezondheidscentrum Sevenaer ook terecht voor de onderstaande overige therapievormen.

Acupunctuur


Marieke (37): ‘’Sinds een aantal weken ben ik elke dag ontzettend moe. ‘s Avonds lig ik al om 9 uur uitgeblust op de bank, ik slaap slecht en ’s ochtends heb ik moeite om op te staan. Ik voel me als een batterij die ik maar niet opgeladen krijg. Terwijl…

Haptotherapie


Sandra (27): “Ik ben alweer bij mijn huisarts geweest, maar hij kan niets voor me doen. Mijn nek en schouders doen zeer en ik heb steeds migraine aanvallen. Het zal wel tussen mijn oren zitten … Toch kan ik me daar niet bij neerleggen want de pijn…

Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding


Babette (29): ‘’Ik ben net 18 weken zwanger en ik voel mijn kindje soms al bewegen. Ik zou het zo leuk vinden als mijn partner dat ook zou kunnen voelen zodat we ons kindje nu alvast een beetje leren kennen” Peter…